Σε πανικό το επιτελείο Τζιτζικώστα. Βγήκε ανακοίνωση… κατά των δημοσκοπήσεων!


Το βάρυ κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, μετά και από τα τηλεοπτικά σποτ που κυκλοφόρησαν και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων ακόμη και .....
από τους συνυποψηφίους του, για το χαμηλό επίπεδο πολιτικής ηθικής που τα διακρίνει, οδήγησε το επιτελείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας σε ένα ακόμη στρατηγικό λάθος.
Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το γραφείο Τζιτζικώστα… τα βάζει με τις δημοσκοπήσεις, και προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για όσα έχουν πει κατά καιρούς στενού συνεργάτες του αλλά και ο ίδιος προσωπικά, κατά του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, προσβάλλοντας την ιστορία και την πολιτική διαδρομή της Νέας Δημοκρατίας.
Διαβάστε την ανακοίνωση που αποκαλύπτει τη σύγχυση, αν όχι… πανικό, που διατρέχει πλέον το επιτελείο Τζιτζικώστα.
“Το Γραφείο Τύπου του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταδεικνύει η σημερινή παραίτηση του Γ. Σακελλαρίδη, κάτω από το βάρος της ανικανότητάς της και της αποκάλυψης των ψεμάτων της στον ελληνικό λαό, είναι γεγονός και εξηγεί τον πανικό των συστημάτων που θέλουν να την κρατήσουν πάση θυσία όρθια.

Γι’ αυτό και είναι ξεκάθαρο ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μια συρρικνωμένη και ενοχική Νέα Δημοκρατία, στάσιμη στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει ποιον θέλει για αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία.

Μετά τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνά του, χρησιμοποιεί μέχρι και την ΕΡΤ για την παρουσίαση των δημοσκοπήσεων, που όλοι γνωρίζουν πόσο αναξιόπιστες είναι.

Την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση από τους Νεοδημοκράτες. Αυτοί και μόνο αυτοί αποφασίζουν.

Σε ότι αφορά τις χυδαίες επιθέσεις από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα που επιχειρεί να παρέμβει απροκάλυπτα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, όλοι καταλαβαίνουν και τις σκοπιμότητες και τον πανικό τους και το ποια συστήματα εξυπηρετούνται από αυτές.

Οι Νεοδημοκράτες ξέρουν και τους ξέρουν. Θυμούνται επίσης πολύ καλά τις διαχρονικές επιθέσεις στην παράταξή μας αλλά και τις επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

Καλά κάνουν και πανικοβάλλονται. Η αλλαγή που δεν επιθυμούν έρχεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Η Νέα Δημοκρατία θα ξαναγίνει μεγάλη.

Για να σταματήσει την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ”.