100 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ






ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;
Σε δύσκολη θέση φέρνουν τονΚυριάκη Μητσοτάκη στελέχη της ΝΔ που βρίσκονται στην κίνηση των «100».  Ζητούν από τον πρόεδρο της ΝΔ να
διαγράψει τονΣτ. Παπασταύρου από...

τους καταλόγους των εγγγραμμένων στελεχών του κόμματος. Όπως αναφέρεται στο άρθρο που υπογράφει ο Στέλιος Πολίτης, το οποίο δημοσιεύεται στο kinisiton100.gr, «η έκταση που προσέλαβε η υπόθεση Παπασταύρου με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και τις κομματικές αντιπαραθέσεις, ρίχνει βαριά τη σκιά της στο ήδη επιβαρυμένο με θέματα διαφθοράς και διαπλοκής πολιτικό σύστημα.
»Προκειμένου να μην πέφτουν σκιές και στη Ν.Δ. που δίνει αγώνα εμπέδωσης διαφάνειας, πολιτική που βρίσκεται στις προτεραιότητες του νέου αρχηγού της Κυρ. Μητσοτάκη, επιβάλλεται να ανασταλεί η ιδιότητα ως μέλους της Ν.Δ. του Σταύρου Παπασταύρου, μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
Αυτό άλλωστε θα έπρεπε να το έχει ζητήσει ο ίδιος για να μην αφήνει περιθώρια να σχολιάζεται δυσμενώς η παράταξη ακόμα και από κυβερνητικούς παράγοντες που κατηγορούνται για σκάνδαλα, αλλά και για τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, που υφίσταται επίθεση».
Όσον αφορά στην «Κίνηση των 100», πρόκειται για 100 και πλέον στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εκφράζουν τις αγωνίες τους για το μέλλον του κόμματος, τον ιδεολογικό προσανατολισμό και τη λειτουργία του.
Να σημειωθεί ότι εκ των πρωτεργατών της πρωτοβουλίας και συντονιστής είναι ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας.
φιμωτρο