Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!




Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει. Οι «νονοί» του μνημονίου βρέθηκαν, βρέθηκε και το όνομα. Καλογήρου και Τζανακόπουλος, οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού βρίσκονται στις διαπραγματεύσεις για πρώτη φορά με σκοπό να συμφωνήσουν με τους δανειστές στο όνομα που θα βαφτίσουν το μνημόνιο 4 ή δεύτερο αριστερό μνημόνιο μέσα σε 16 μήνες.....

Το νέο non paper του Μαξίμου μας αποκάλυψε το όνομα του «παιδιού». Θα λέγεται: «Μόνιμος μηχανισμός αυτόματης διόρθωσης των δημοσιονομικών μεγεθών».
Πίσω από αυτόν τον βαρύγδουπο αλλά καθ' όλα παραπλανητικό τίτλο θα κρύβονται τα νέα, επιπλέον των 5,5 δισ. ευρώ μέτρα που εξαναγκάστηκε η κυβέρνηση να πάρει επειδή κανείς δεν μας έχει πλέον εμπιστοσύνη.
Είναι το Μνημόνιο 2 για τον Τσίπρα και την παρέα του και μη σας ξεγελούν τα ονόματα και οι τίτλοι. Μη σας ξεγελούν επίσης οι βλακώδεις πλέον ενημερώσεις του Μαξίμου που νομίζει ακόμη ότι απευθύνεται σε ανόητους.
«Οι κόκκινες γραμμές παραμένουν», μας ενημερώνουν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης όταν όλοι ξέρουμε ότι η... αειπάρθενος κυβέρνηση της Αριστεράς έχει πλέον «διακορευτεί» ουκ ολίγες φορές.
Διαβάστε ενημέρωση: «Η ελληνική πλευρά έχει κατοχυρώσει όλες τις κόκκινες γραμμές που έθεσε σε αυτή την φάση της διαπραγμάτευσης και αφορούν την προστασία των συντάξεων, την προστασία της πρώτης κατοικίας, το αφορολόγητο και την προστασία των πιο χαμηλότερων στρωμάτων στην ασφαλιστική και την φορολογική μεταρρύθμιση».
Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως. Πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας η οποία συνεχίζεται λες και δεν συμβαίνει τίποτε. Δεν έχουμε καταλάβει ότι είναι μια εξευτελιστική συμφωνία που όπως και να την βαφτίζουν θα είναι ο απόλυτος εξευτελισμός της Ελλάδας.
Κάποτε έλεγαν ότι είναι ντροπή να διαπραγματεύεται η τρόικα στα υπουργεία. Βάφτισαν την τρόικα Θεσμοί κι έκαναν τα υπουργεία... Χίλτον όπου πάνε οι υπουργοί και παρακαλάνε τη Βελκουλέσκου να βγει από την πισίνα.
Βάφτισαν το μνημόνιο της αριστεράς το καλοκαίρι «δύσκολη συμφωνία» και τώρα οι άθλιοι φέρνουν προληπτικά μέτρα και τα κάνουν «έκτακτο μηχανισμό». Έλεος, κάποτε πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία. Όπως και η κοροϊδία της δήθεν εμπλοκής και της σκληρής και περήφανης διαπραγμάτευσης. Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!