Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δεν ξέχασε τους δικούς του ανθρώπους…


Στον Ανδρέα Παπαμιμίκο μπορεί να προσάψει κανείς πολλά. Στο εύρος της μακράς διαδρομής του στον χώρο της Κεντροδεξιάς άλλωστε, υπήρξε εκ των πραγμάτων συγκρουσιακός, μιας και επέλεξε να έχει “γωνίες”, και επομένως να ....
παίρνει θέσεις που δεν τον έκαναν αρεστό σε πολλούς.
Για τα λάθη του, έχουν ειπωθεί πολλά. Και ο ίδιος άλλωστε, με τον απολογισμό θητείας που δημοσίευσε σήμερα στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, αποδέχεται τις λάθος τιμονιές, στοιχείο απαραίτητο για να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική και πολιτική σταδιοδρομία του, με τις λιγότερες δυνατόν τοξικότητες και φορτίσεις από το παρελθόν.
Ο νεαρός πολιτικός όμως δεν μπορεί να κατηγορηθεί για άφιλος. Και το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα, δεν διστάζει να μιλήσει ανοικτά για τους δικούς του ανθρώπους, ίσως και να δείξει πτυχές προσωπικής ευαισθησίας που έκρυβε καλά πίσω από τη δημόσια εικόνα του, επιβεβαιώνει ότι, στο περιθώριο της δύσκολης πολιτικής πραγματικότητας, δεν ξέχασε να είναι άνθρωπος. Και φίλος.
Με νεώτερο σχόλιο στην προσωπική σελίδα του στο Facebook λοιπόν, στο περιθώριο της παρουσίασης του προσωπικού απολογισμού του, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος απηύθυνε δημοσίως “ευχαριστώ”, στους δικούς του ανθρώπους. Τις συνεργάτιδες του γραφείου του, και πολιτικά στελέχη πρώτης γραμμής, όπως τους Σάκη Ιωαννίδη, Βαγγέλη Πάνου, Βασίλη Τοκάκη, Νίκο Λυσιγάκη, Άρη Μηλιώνη, Χρήστο Τζέλη και Θόδωρο Μητράκα.
“Και βεβαίως για όλα τα παραπάνω πέρα απο τους προέδρους ΝΟΔΕ,τους γραμματείς και τα στελέχη που συνεργάστηκα θέλω κυρίως να ευχαριστήσω το Νίκο, τον Αρη, τον Χρήστο, την Γιάννα, την Ιωάννα, την Ξένια, την Βάσω, την Ερατώ, τον Θόδωρα, τον Γρηγόρη και όλα τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη αλλά βεβαίως και παρά τις διαφωνίες μας τον Βασίλη, τον Βαγγέλη, τον Σάκη…εις το επανιδείν” έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Νίκος Λυσιγάκης, Άρης Μηλιώνης, Χρήστος Τζέλης και Θόδωρος Μητράκας ήταν οι πιο στενοί συνεργάτες του, ο Γρηγόρης Τσιμογιάννης ένας επαγγελματίας του χώρου της επικοινωνίας με τον οποίο οικοδόμησε σχέση εμπιστοσύνης, και οι Βασίλης Τοκάκης, Βαγγέλης Πάνου και Σάκης Ιωαννίδης τρία πολιτικά στελέχη με τα οποία ξεκίνησαν και περπάτησαν μαζί στην ΟΝΝΕΔ, στην πορεία ωστόσο κατέγραψαν τις διαφωνίες τους και ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές.