Ζωή για Τσίπρα: Εθνικέ υποκριτή, πανηγυρίζεις που θα εξασφαλίσεις εθνική σύνταξη 384 ευρώ


Το ένα «τιτίβισμα» μετά το άλλο έκανε το απόγευμα της Τρίτης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα για το ασφαλιστικό....

Η τέως Πρόεδρος της Βουλής χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter για να επιτεθεί στον πρωθυπουργό, ενώ εκείνος μιλούσε στο πλαίσιο της προ ημερησίας συζήτησης για το ασφαλιστικό.
Αρχικά, η κυρία Κωνσταντοπούλου διερωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας παριστάνει ότι αγνοεί ότι υπάρχει απόφαση του ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές συντάξεων και στη συνέχεια σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός «τολμά να μιλά για αναδιανομή, ενώ εγκατέλειψε υπερχρεωμένους κ αδύναμους σε πλειστηριασμούς-εξαγορά δανείων.
«Ο Αλέξης Τσίπρας παριστάνει ότι τον “χωρίζει άβυσσος από τους νεοφιλελεύθερους”, αν και “δεν είναι όλοι στη ΝΔ νεοφιλελεύθεροι” », ήταν ένα άλλο tweet της κυρίας Κωνσταντοπούλου και στη συνέχεια χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό εθνικό υποκριτή
«Τις περικοπές συντάξεων τις ψηφίσατε όλοι μαζί τον Αύγουστο, εθνικέ υποκριτή @atsipras, με νομοτεχνική συνταγή Βενιζέλου», ανέφερε χαρακτηριστικά το σχόλιό της στο Twitter.
«Νεομνημονιακή κατρακύλα: “εμείς δεν δέρνουμε τους διαδηλωτές”. Αλλά “οι αγώνες είναι καλοί, αρκεί να έχουν αποτέλεσμα», έγραψε ακόμη, σχολιάζοντας πως «πανηγυρίζει ο Τσίπρας που θα “εξασφαλίσει εθνική σύνταξη 384 ευρώ”, δηλαδή σύνταξη υποδιπλάσια του ορίου της φτώχειας!».
Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλησε να θυμίσει στον πρωθυπουργό ότι πέρυσι, σαν σήμερα, κατέθετε στεφάνι στο σκοπευτήριο της Καισαριανής και τώρα, «σιωπά για τις γερμανικές οφειλές και αποκαλεί το Γλέζο ανόητο ήρωα».