Ας ξυσουμε λιγο την μνημη σας για να εχετε πληρη εικονα για το μπουρδελο της πολιτικης ζωης της ΕΛΛΑΔΑΣ.




Michalis Papadopoulos

Πάμε λοιπον: Οπως έχω γράψει επανηλειμμένα ΔΕΝ υπάρχουν διορισμοί στο Δημοςιο γιατι απαγορεύθηκε απο τα προγράμματα των Μνημονίων. Επιτρέπονται μόνο τοποθετήσεις
μετακλητών υπαλλήλων ως συμβούλων που.....
παύουν αυτομάτως με την αντικατάσταση του υπουργού που τους χρησιμοποιεί ως συνεργάτες του. Και λογικά εφόσον ο υπουργός ειναι η πολιτικη ηγεςια σε ενα υπουργείο και χαράσσει πολιτικη στις θεςεις αυτές επιλέγονται άτομα που συμφωνούν με τις κεντρικές πολιτικές επιλογές ωςτε να της υπηρετούν και να τις εφαρμόζουν. ( Απο την άλλη βέβαια όταν συμβαίνει μια ανορθογραφία απο κάποια υπηρεςια, ανεςως η κριτική γιατι η Αριςτερα αφήνει τους προηγούμενους στις θεςεις τους και αλωνίζουν, το κράτος δεν άλλαξε, τα έχει κανει πλακάκια με τους παλιούς κλπ ) Πχ Συμφωνο συμβίωσης, Ελντοράντο Γκόλντεν! Ποσο λογικό θα ηταν το Σύμφωνο Συμβίωσης να κληθεί να το εφαρμόσει σύμβουλος συντηρητικών πεποιθήσεων η το θεμα των Σκουριών πρόσωπο της "ελεύθερης αγοράς";;;Εν τούτοις για τη δημοςιογραφικη έρευνα και μόνο ας θυμηθούμε τη διαφορα μετακλητών επι συμβάσει και διορισμένων στο Δημοςιο. ΟΣΕ:

Η κυρία Αναστασία Κεδίκογλου , αδελφή του βουλευτή της ΝΔ κ. Σ. Κεδίκογλου, είναι δικηγόρος στη ΓΑΙΑΟΣΕ, ενώ ο κ. Κ. Καραγκούνης , γιος του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Α.Καραγκούνη , είναι νομικός σύμβουλος της Κτηματολόγιο ΑΕ, στην οποία παρέχει νομικές υπηρεσίες και ο κ. Ι.Κοραχάης , γιος του τέως βουλευτή της ΝΔ κ. Β.Κοραχάη. Ο κ. Χρ.Γκόνης, γιος του τέως βουλευτή της ΝΔ και επίτιμου προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Αν. Γκόνη, παρέχει νομικές υπηρεσίες στην ΑΕ Εθνικός Διαχειριστής Σιδηροδρομικής Υποδομής, θυγατρική του ΟΣΕ.