ΣΚΑΤΣ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΑ, ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ "Περιβόλι του Ουρανού" έγινε το "Posidonio" για τους υπουργούς του Τσίπρα


Μαλάκα τους πηδήξαμε, τους σκίσαμε... Με αυτούς τους πανηγυρισμούς που θα ζήλευαν και οι ποδοσφαιρικές ομάδες που κατακτούν το πρωτάθλημα, οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γλέντησαν μέχρι πρωίας στον Γιάννη Πλούταρχο, τον οποίο επιστράτευσαν να τους τραγουδήσει παρότι το Posidonio είχε ρεπό το βράδι της Κυριακής.....

Τα στελέχη  της νέας κυβέρνησης που έχουν άκρη με τους μαγαζάτορες και ανοιγοκλείνουν τα μαγαζιά όποτε γουστάρουν (αούα) θέλησαν να αντιγράψουν τα γλέντια των υπουργών του Ανδρέα Παπανδρέου-τα γαμισιάτικα των οποίων θα πληρώνουν και τα δισέγγονα του μαλάκα ψηφοφόρου.
Ετσι επιστράτευσαν τους καλλιτέχνες και άνοιξε ο Ναός της Διασκέδασης για την πάρτη τους.
Μιλάμε για prive διασκέδαση που θα ζήλευαν και ο Ακης με τον Τζουμάκα.
Το "Περιβόλι του Ουρανού" αντικαταστάθηκε πλέον από το μαγαζί του Πλούταρχου.

Κατά τα άλλα ο Τσίπρας στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο ζήτησε από τους υπουργούς του να σταματήσουν να γίνονται τηλεοπτικές πόρνες στα κανάλια της διαπλοκής-αλήθεια ρε μπαγάσησες τι γίνεται με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες;
Μήπως πάνω στο μεθύσι σας και την καβλάντισμα της εξουσίας τις ξεχάσατε κι αυτές;
Γράφει η εφημερίδα Spirto που έχει το σχετικό ρεπορτάζ>
Ένας εκλογικός θρίαμβος και μάλιστα με ανατροπή των exit polls, προκαλεί χαρά, ανακούφιση και διάθεση για γλέντι.
Όπως συμβαίνει με τους πρωταθλητές, που μόλις σηκώσουν την κούπα τρέχουν στην παραλιακή με τις συμβίες τους, ανάβουν το πούρο του νικητή κι επιδίδονται σε λουλουδοπόλεμο στα μπουζούκια.
Τη δόξα των επαγγελματιών αθλητών έκλεψαν ο Πάνος Καμμένος, ο Νίκος Παππάς και άλλα μέλη της νέας συγκυβέρνησης, που πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στην Κλαυθμώνος, έκαναν μερικά τηλέφωνα και άνοιξαν το «Posidonio» για να γιορτάσουν το «δεύτερη φορά Αριστερά»!
Την πληροφορία φυσικά δεν την κοινοποίησαν σε όλους. Το φημισμένο νυχτερινό κέντρο άνοιξε για λίγους κι εκλεκτούς, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που ξέσπασαν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, ακούγοντας όλες τις επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου.
Κάθε Κυριακή βράδυ το μαγαζί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος είναι κλειστό.
Όμως τόσο οι υπεύθυνοι του μαγαζιού όσο και ο Γιάννης Πλούταρχος αποφάσισαν να μη χαλάσουν το χατίρι του νέου κυβερνητικού σχηματισμού και ειδοποίησαν τους υπόλοιπους εργαζόμενους να διακόψουν το ρεπό τους και να είναι στο πόστο τους για την prive βραδιά.
Η ατάκα «πάμε μπουζούκια» είχε αρχίσει να κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά το τέλος των πανηγυρισμών.
Φυσικά πρόσκληση πήραν λίγοι κι εκλεκτοί, γιατί αν άφηναν να διαρρεύσουν τα σχέδιά τους, όταν γινόταν ο κακός χαμός στην Κλαυθμώνος, τότε το «Posidonio» θα αδυνατούσε να φιλοξενήσει όλους εκείνους που θα κατέβαιναν στο Ελληνικό. Πάντως η βραδιά των πανηγυρισμών είχε και τους πρωταγωνιστές της.
Ο Πάνος Καμμένος, ο Νίκος Παππάς και ο Τέρενς Κουίκ (εκεί, όπως μου είπαν, ήταν που ο κ. Τσίπρας πετάχτηκε σαν ελατήριο από τη θέση του λέγοντας «αποκλείεται, αποκλείεται, βγάλ' το από το μυαλό σου, ούτε ένα στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γίνει» είναι όταν ο κ. Καμμένος πρότεινε τον Τέρενς Κουίκ για υπουργό Προστασίας του Πολίτη) ήταν οι πρωτεργάτες του γλεντιού.
Έφτασαν λίγο μετά τις 12 στο νυχτερινό κέντρο και η χαρά τους δεν μπορούσε να κρυφτεί. Μέσα σε μία ώρα οι 100 VIP καλεσμένοι κάθισαν στα τραπέζια και περίμεναν να εμφανιστούν οι λουλουδούδες, για να γεμίσουν με προμήθειες από γαρίφαλα, προκειμένου να υποδεχθούν τον Πλούταρχο στην έναρξη του προγράμματος.
Στην παρέα των στελεχών προστέθηκε και ο Νίκος Νικολόπουλος (αντιπρόεδρος της Βουλής πλέον), ο οποίος μάλλον δεν περίμενε, όταν έπινε το ουίσκι του δίπλα στον Νίκο Παππά, ότι μερικές ώρες αργότερα, το όνομά του θα προκαλούσε μίνι ρήξη στις σχέσεις των… πρωταθλητών, ενόψει της στελέχωσης της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης.
Αυτός πάντως που το διασκέδασε περισσότερο απ' όλους ήταν ο Πάνος Καμμένος.
Οι επιτυχίες του Πλούταρχου τον έκαναν να ξεδώσει και να αποτινάξει το άγχος των τελευταίων ημερών πριν από την προσφυγή στις κάλπες, όταν οι δημοσκόποι προέβλεπαν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να μπουν στη νέα Βουλή.
Ο υπουργός Άμυνας έδωσε ρεσιτάλ, όταν η ορχήστρα έπαιξε το σουξέ του Πλούταρχου «Ο άνθρωπός μου». Το τι έγινε στο μαγαζί με αυτό το τραγούδι δεν περιγράφεται.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τραγουδούσε με πάθος και δεχόταν τα πειράγματα των συνεργατών του. Άναψε ένα πούρο και στο τέλος της βραδιάς με ένα χαμόγελο ώς τα αφτιά αποχώρησε, αφού πρώτα άφησε πουρμπουάρ για όλους τους σερβιτόρους, που θυσίασαν το ρεπό τους για να διασκεδάσουν τους μεγάλους νικητές.
Οι θριαμβευτές των εκλογών γλέντησαν με την ψυχή τους.

Λίγο μετά τις 3:30 π.μ. άρχισαν να αποχωρούν οι πιο κουρασμένοι, αφού ο προεκλογικός αγώνας και η ένταση των τελευταίων ημερών τούς είχαν εξαντλήσει σωματικά-καθότι πνευματικά είναι ανεξάντλητοι...
 
πηγη  Δημοτικη Καραμουζα