Εγκλώβισαν και προπηλάκισαν 3 Υπουργούς στο Ρέθυμνο

ΑΓΡΟΤΕΣ 8
ΑΓΡΟΤΕΣ 5 










 Επεισοδιακή έμελε να γίνει ή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ στο  Ρέθυμνο.
Τα επεισόδια και οι εντάσεις δεν έλειψαν απο την εκδήλωση καθώς πληθος...
αγροτών κτηνοτρόφων και απλών πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο του ΕΒΕΡ, διαμαρτύρονταν ζητώντας να συναντηθούν με τους Υπουργούς.




Έπειτα απο την «τεταμένη» συζήτηση σε υψηλούς τόνους που προηγήθηκε,  οι Υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Ανδρέας Ξανθός και Αλέξης Χαρίτσης εγκλωβίστηκαν κυριολεκτικά στο κτήριο του ΕΒΕΡ, απο αγρότοκτηνοτρόφους που είχαν αποκλείσει τον χώρο.
Μάλιστα,  όταν είδαν οτι οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ανθρώπινο κλοιό για να «φυγαδεύσουν» τους 3 Υπουργούς, τα αίματα «άναψαν» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ενταση και ένας απο αυτούς να εισβάλει με το αγροτικό του όχημα κι να αποκλείσει την είσοδο του οικήματος που στεγάζεται το Επιμελητήριο!
Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκίμαζε τους εγκλωβισμένους στα οχήματά τους Υπουργούς και χτυπούσαν τα τζαμια και τα καπό των οχημάτων για να δηλώσουν το μένος τους.
Εντέλει, μετά από μεγάλη προσπάθεια των αστυνομικών κι αφού σχημάτισαν ανθρώπινο κλοιό, τα οχήματα κατάφεραν να φύγουν μέσα από το οργισμένο πλήθος, με μεγάλη ταχύτητα.

Ρεπορταζ: Στέλλα Μαθιουδάκη
Κάμερα: Σταυρός Αλεξανδράκης
http://www.neatv.gr/