Και για πολύ γλείψιμο μιλάμε ο τύπος ……!




Το παραμύθι  πάει  σύννεφο τώρα γλείφει το γραμματέα οργανωτικού μην έχοντας άλλο παγωτό …… για πολλά γέλια στην β! Πειραιά
Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γ. Διάκος
 

Παρασκευή 18 Μαρτίου έγινε η πρώτη συνεδρίαση της Ν.ΕΦ.Ε. Β΄ Πειραιώς (Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής) για τις.....
εκλογές στις πέντε Δημοτικές τοπικές οργανώσεις της εκλογικής περιφέρειας Β' Πειραιώς (Κορυδαλλός,Νίκαια-Αγ. Ι. Ρέντη,Κερατσίνι-Δραπετσώνα,Πέραμα και Σαλαμίνα) στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οποία συμμετέχω ως αναπληρωτής Πρόεδρος της.
Ο Πρόεδρος που πρέπει από το καταστατικό να είναι άτομο εκτός της εκλογικής περιφέρειας της Β΄ Πειραιά είναι ένας εξαιρετικός εκπαιδευτικός και μακροχρόνιο κομματικό στέλεχος ο Κώστας Γούλας από το Μαρούσι, τακτικά μέλη η πολιτευτής μας Εύα Ζαχιώτη και ο γνωστός μας πιστός κομματικός της Β΄ Πειραιά Πέτρος Πελεκάνος, με αναπληρωτές το δυναμικό στέλεχος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Β΄ Πειραιά Χριστίνα Κριτσιδήμα και τον παλαιό συνδικαλιστή προσωπικό μου φίλο και μέλος του συλλόγου Κρητών Σαλαμίνας τον Μανώλη Ραπανάκη.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι σε αντίθεση με τις "Κασσάνδρες" που λένε ότι θα έχουμε προβλήματα στη δύσκολη εκλογική μας περιφέρεια η οποία είναι και η τελευταία εκλογικά σε δύναμη για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, θα συντελεστούν οι καλύτερες κομματικές εκλογικές διαδικασίες από όλη την υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια!!!

Από την Δευτέρα έως την Τετάρτη 21-22-23 Μαρτίου στα γραφεία της Νομαρχιακής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Β΄ Πειραιώς στον Κορυδαλλό στην οδό Αθηνάς & Μαλαγαρδή το απόγευμα από τις 5 μ.μ. έως 9 μ.μ. θα παραλαμβάνουμε τις δηλώσεις υποψηφιότητας για τους συνέδρους που τις παραλαμβάνει απευθείας η Ν.ΕΦ.Ε. και τις υποψηφιότητες για προέδρους και μέλη του διοικητικού συμβουλίου των πέντε Δημοτικών τοπικών οργανώσεων της Β΄ Πειραιά που θα τις παραλαμβάνουν οι πρόεδροι κι οι εφορευτικές των δημοτικών αυτών οργανώσεων και θα αποδίδουν στη Ν.ΕΦ.Ε. Β΄Πειραιά.
Πρέπει να σας επισημάνω πως για τους υποψήφιους θεματικούς στην Νομαρχιακές οργανώσεις τις υποψηφιότητες τις παραλαμβάνει η Ν.ΕΦ.Ε. από Δευτέρα 21 Μαρτίου μέχρι Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 8 μ.μ. (όπως και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες) στα γραφεία που προαναφέραμε και την τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων στις 23 Μάρτη,οι άλλες υποψηφιότητες των τοπικών θα μας τις αποδίδουν για να καταλήξουν στην Κ.ΕΦ.Ε. ( Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή) στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Συγγρού 340) την Τετάρτη μέχρι της 8 μ.μ..
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή για το κόμμα μας σημαντική εσωτερική διαδικασία, έτσι ώστε να μεταφέρουν τις απόψεις της Ελληνικής κοινωνίας στο πρόγραμμα και τις αποφάσεις του συνεδρίου μας.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη της ηγεσίας του κόμματος να με ορίσει τον πρώτο από την Β΄εκλογική περιφέρεια Πειραιά ως αναπληρωτή Πρόεδρο για την δύσκολη εκλογική διαδικασία στην περιφέρειά μας και ασφαλώς προσωπικά τον Γραμματέα Οργανωτικού φίλο από παλιά στην Τ.Α., τον Βασίλη Σπανάκη.

Με εκτίμηση
Γιάννης Στ. Διάκος
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Κορυδαλλός-Πρώτη Πόλη"
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορυδαλλού
Αναπληρωτής Πρόεδρος Ν.ΕΦ.Ε. Β΄ Πειραιώς.