Υπενθυμίζουμε πως και οι Ρωμαίοι ήθελαν να κατακτήσουν τα πάντα όμως το "γαλατικό χωριό" δεν έπεφτε με τίποτα...



Προς ΝΔ
Κεντρικά γραφεία Λ. Συγγρού 340
Υπόψιν Προέδρου
Κυριάκου Μητσοτάκη

Αγαπητέ πρόεδρε,
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε το λάθος σας να συνεχίςετε να εμπιστεύεστε ανθρώπους με χαμηλή εκτίμηση προς τον κόσμο, τόσο της παράταξης αλλά και του ιδιου του περίγυρου τους.
Τρανταχτά παραδείγματα δύο.....

Ο ένας επικεφαλής Συνδυασμού που το 40% το έκανε 10% , και κατάφερε όλοι οι σύμβουλοι του να πάνε να αγοράζουν από άλλο μαγαζί σπανακοτυρόπιτες, μιας και οι δικές του είχαν λήξει. Αυτός λοιπόν ανέλαβε να μαζέψει ένα δύσκολο κομμάτι που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να μαζέψει τον "δικό του" κόσμο. Πόσο μάλιστα τους ανθρώπους στην Β Πειραιά που εκεί κάνουν κουμάντο ο Οβελίξ και ο Αστερίξ.
Ο έτερος νεόκοπος φούρναρης γεμάτος αλεύρι ...τοποθετήθηκε σε άλλη περιφέρεια του λεκανοπεδίου,  αλλά ο κρυφός του πόνος είναι να δεί τον εαυτό του βουλευτή στην Β περιφέρεια Πειραιά, παραμερίζοντας τον νυν αλλά και τον δεύτερο κατά σειρά κάνοντας συμμαχίες με δοσίλογους και υποστηρίζοντας ανθρώπους που δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών για την ανάδειξη προέδρου. Μαθαίνουμε οτι είναι τέτοιο το μένος προς το πρόσωπο του απο δυνατά στελέχη ,βουλευτές και μη που σε λίγο βλέπουμε να αλευρίζει ...τίποτα ψάρια γιατί δεν κάνει και για κάτι άλλο.
Υπενθυμίζουμε πως και οι Ρωμαίοι ήθελαν να κατακτήσουν τα πάντα όμως το "γαλατικό χωριό" δεν έπεφτε με τίποτα...